No-bake Biscoff bars
Ingredienser:
397 g kondenserad mjölk (1 burk)
260 g mjölkchoklad
150 g smör
600 g digestivekex
300 g Lotus Biscoff spread
250 g Lotus Biscoff kex
Gör såhär:
Krossa digestivekexen i en matberedare och lägg undan 1,5 dl av smulorna.
Smält smöret och blanda ner den med kondenserade mjölken.
Grovhacka mjölkchokladen och smält den över ett vattenbad.
Blanda den smälta chokladen med smör- och kondenserad mjölkblandningen tills allt är slätt.
Rör ner digestivekexen och blanda tills du får en sammanhållen smet.
Bre ut smeten i en form och platta till botten för att få en jämn yta.
Lägg formen i frysen i ca 10 minuter.
Krämen: Värm Lotus Biscoff Spread i mikron tills den smält helt.
Blanda i 1,5 dl digestivekexsmulor och rör om.
Ta ut formen från frysen och häll krämblandningen över.
Bre ut krämen jämnt över choklad-digestivebotten och dekorera med Lotus Biscoff kex.
Lägg formen i frysen i ca 20 minuter innan du skär den i mindre bars.